Novosti


23.03.2017

HVALA ZADRE Jedva čekamo ponovni susret

Folklorni ansambl Linđo nastupao je proteklih dana u Zadru povodom Dana postrojbe i 25. obljetnice osnutka, 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane. Tijekom dvodnevnog boravka u zadru Linđovci su najprije imali nastup u samoj zračnoj bazi Zemunik, potom održali cjelovečernji koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar, te sutradan, pred mnoštvom Zadrana, otplesali poskočicu Linđo na trgu ispred Crkve svete Marije.

Saznaj više


14.03.2017

Linđo u Programu 25. obljetnice osnutka 93. zrakoplovne baze

Folklorni ansambl Linđo dobio je poziv postrojbe 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Protuzračne obrane iz Zemunika za sudjelovanjem u Programu obilježavanja Dana postrojbe i 25. obljetnice osnutka i djelovanja 93. zrakoplovne baze. Osim nastupa na svečanom postrojavanju, FA Linđo će u utorak, 21. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar s početkom u 19,00 sati održati i cjelovečernji koncert.

Saznaj više


20.01.2017

[SURADNJA] Čuvanje baštine i tradicije

Početkom novog polugodišta nastavljena je suradnja Folklornog ansambla Linđo i Osnovne škole Lapad. Folklorni ansambl Linđo prenosi na najmlađe naraštaje svijest o očuvanju baštine i tradicijske vrijednosti našeg naroda i Lijepe naše

Saznaj više