[FANTAZIJA NA REVELINU] Imate još dvije prilike

05.08.2018
Svaki član Folklorni ansambl Linđo nakon drugog nastupa na Dubrovačkim ljetnim igrama bio je ispunjen mješavinom osjećaja ponosa i sreće. Kad te publika tijekom programa nekoliko puta poziva na bis, a nakon zadnje koreografije te nagrade standing ovacijama i trostrukim pozivom na bis ne možeš biti nego sretan i ponosan. Hvala publici, hvala i svakom pojedinom članu Linđa, ali hvala i Andriji Ivančanu, umjetničkom ravnatelju LADA koji se s nama upustio u ovu avanturu i vjerovao nam od samog početka. Njegove riječi, objavljene na službenom facebook profilu Linđa su nam podstrek za daljnji rad.
Dragi moji, čestitam svima, od mojih prijatelja u vodstvu Ansambla, do svakog pojedinog člana orkestra, plesača, garderobijera, tehnike, svima koji danas predstavljaju Folklorni ansambl Linđo! Bilo mi je zadovoljstvo biti dio projekta Podravski svati. Uživao sam ne samo u radu, već i druženju sa svima vama! Želim vam još puno uspjeha u budućem radu i veselim se trenutku ponovnog susreta. Živjeli!
Do kraja Ljetnih igara nastupe Linđa na taraci tvrđave Revelin možete pogledati još 13. i 20. kolovozaFotogalerija Sve galerije


Natag na novosti