[HUMANITARNI KONCERT] Puno kazalište, puno srce...

13.12.2017

Već 18 godina zaredom Folklorni ansambl Linđo povodom Blagdana svete Lucije organizira humanitarni koncert na kojem prikuplja sredstva za Udrugu slijepih Dubrovačko neretvanske županije. Zahvaljujući našim sugrađanima prikupili smo više od 13 tisuća kuna

- Hvala Linđu što nas prati sve ove godine i što je ova naša suradnja zahvaljujući njima ušla i u svoju ponoljetnost. Oni toliko rade za nas da mi skoro možemo u penziju. Šalu na stranu, ljudi čuvajte svoje oči jer smo svi zajedno svjedoci onoga što nam se događa - ovim se riječima ispred Udruge slijepih DNŽ publici obratila Rosa Matić.

Što se tiče samog programa, vrijedi istaknuti kako je FA Linđo nakon dužeg vremena, upravo na ovom koncertu, otplesao Prigorske plesove i plesove iz Turopolja, te kako su Linđovci svojim sugrađanima poklonili nekoliko premijernih glazbenih točaka. Nastupila je kao i uvijek oduševila i Ženska klapa FA Linđo, a posebno oduševljenje su izazvali najmlađi članovi Linđa.

Naime, koreografija Bunjevačkih plesova Linđovog člana Jadrana Radonića u kojoj se najmlađi članovi ansambla nadigravaju s članovima A sastava izazvala je buru oduševljenja.

Na kraju od sveg srca zahvaljujemo Kazalištu Marina Držića što nas je i ove godine primio unatoč činjenici da ih za par dana očekuje nova premijera, te voditeljici programa Adriani Tomašić, koja je također uz nas dugi niz godina.
Pregledaj fotogaleriju
Fotogalerija Sve galerije


Natag na novosti